Stichting Ouderenzorg Wilgaerden

Verpleegkundig specialist - Hoorn

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-12-2018 Functiecategorie Zorg - Lichamelijke gezondheids...
Standplaats Hoorn Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris conform cao Verpleeg-, Verzorgi...
Met 16 Woonzorgcentra en thuiszorg in West-Friesland is Wilgaerden op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in regio. Met een team van verpleegkundig specialisten zijn we volop bezig om samen met huisartsen in de regio de medische zorg voor onze cliënten steeds beter te organiseren. Binnenkort start de samenwerking met LeekerweideGroep waarin de verpleegkundig specialisten zullen participeren in het op te zetten expertise/-behandelcentrum. Naar verwachting zal de functie zich binnen twee jaar ontwikkelen tot regiebehandelaar. We blijven samenwerken met de huisartsen maar ook met de specialisten ouderengeneeskunde van dit expertise/-en behandelcentrum.

Wil jij bijdragen aan deze mooie ontwikkeling van Wilgaerden? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor je in de functie van:

Verpleegkundig Specialist  

  • 32-36 uur per week

Wat ga je doen
Als verpleegkundig specialist zorg je voor kwaliteit en continuïteit van de behandeling binnen de zorg aan onze cliënten en hebt daarbij een eigen vakinhoudelijke verantwoordelijkheid. Je werkt hierbij nauw samen met huisartsen op meerdere locaties. Waar nodig kun je een specialist ouderengeneeskunde consulteren. Je verricht medische taken op het gebied van behandeling/zorgcoördinatie en consultatie. Tijdens deze werkzaamheden integreer je voortdurend het medisch handelen met het verpleegkundig proces. Je ontwikkelt en houdt spreekuren, doet visites en participeert in de nabije toekomst in bereikbaarheidsdiensten (in de avonden, nachten en weekenden).

Wat wij van jou verwachten
Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundig specialist die wil innoveren, geen koudwatervrees kent en bij voorkeur veel kennis en/of affiniteit met de psychogeriatrie heeft. Je werkt zelfstandig, bent communicatief sterk, daadkrachtig, secuur en kritisch. Kortom je bent een professionele en krachtige persoonlijkheid die mensen enthousiasmeert en kan meenemen in de gewenste richting van de verdere ontwikkeling van de medische zorg. Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP) afgerond en bent hiervoor BIG geregistreerd. Vanwege de bereikbaarheid en reisafstand van onze locaties, beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat wij jou bieden

Wilgaerden is een organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij kernwaarden als openheid, eerlijk, gastvrij, trots, respectvolle bejegening, leren van elkaar heel belangrijk zijn. Concreet betekent dit dat je een uitdagende en veelzijdige functie aan wordt geboden waarbij je ondersteuning krijgt waar nodig. Hiernaast krijg je de ruimte om zaken te proberen en te ontwikkelen en staan we je graag terzijde.

En daarnaast bieden we je:
  • Een enthousiast en leergierig team met een prettige werksfeer;
  • Mogelijkheden om helemaal up-to-date te blijven in je vakgebied;
  • Salariëring conform cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 60;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioen-, reiskostenregeling en eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van onze Personeelsvoordeelwinkel.

Interesse?
Meer informatie over deze functie wordt graag gegeven door Marja Karels, Verpleegkundig Specialist, tel: 06-46180260. Je reactie, voorzien van motivatie en cv kun je versturen via de 'Solliciteer' button.

Wil je een keer met een van onze verpleegkundig specialisten meelopen? Wij nodigen je graag hiervoor uit!

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Lichamelijke gezondheidszorg
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Marja Karels
Telefoon 06-46180260

Vestigingsplaats

Solliciteer